image

Hij is er bijna, de Fitway App!

Voor een gezonde levensstijl zijn voeding en beweging essentieel. Deze beide onderdelen komen samen in de Fitway App. Ben jij bewust bezig met een gezonde levensstijl of wil je de stap graag maken? Schrijf je nu in voor de beta-versie, ga als een van de eerste aan de slag met de Fitway applicatie, blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en recepten en maak bovendien kans op mooie prijzen!

image

Zet een doel

Zonder een realistisch doel vergeten we soms weleens waarom we begonnen zijn. Zet een doel in de applicatie en zie jouw progressie terug.

Voedingsadvies

Een gezondere levensstijl begint met gezonder eten. In de applicatie geven we je advies en informatie over gezond eten we stellen zelfs complete maaltijden voor.

Personal trainer

Je gaat pas echt resultaten behalen wanneer je op de juiste traint en weet wanneer je ook je rust moet pakken. Met behulp van teksten en video’s leggen we je precies uit hoe je een oefening uit voert voor het beste resultaat.

De Fitway applicatie uitgelegd

Om jou een zo goed mogelijk beeld van de applicatie te geven hebben we July gevraagd de applicatie eens toe te lichten in onderstaande video. Links naast het tandwiel icoon is Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heeft u na de video nog vragen? Stuur ons gerust een bericht op Facebook of stuur een e-mail naar support@gofitway.com

Elke calorie telt

In de Fitway applicatie vindt u een compleet, persoonlijk berekend voedingsschema. Naast het feit dat wij letten op het aantal calorieĎn kijken we ook naar de samenstelling van het voedsel. Een gezond lichaam heeft immers niet alleen te maken met uw gewicht.

Een compleet persoonlijk voedingsschema
Wetenschappelijke onderbouwing
Niet enkel gericht op gewicht maar vooral op gezondheid
Schrijf mij in

De juiste training

Om jouw doel zo goed en snel mogelijk te kunnen realiseren is het belangrijk dat je genoeg beweegt. Het is misschien nog wel belangrijker dat je oefeningen op de juiste manier uitvoert. Zo voorkomen we blessures en gaan we voor optimaal resultaat! Met oefeningen en advies begeleiden we je naar je doel.

Een persoonlijk trainingsschema
Wetenschappelijke onderbouwing
Optimaal resultaat
Schrijf mij in

Ben jij klaar voor een gezondere levensstijl? Laat Fitway je helpen!

Schrijf je nu in voor de beta-versie, ga als een van de eerste aan de slag met de Fitway applicatie, blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en recepten en maak bovendien kans op mooie prijzen!

*Wij zullen je e-mailadres nooit aan derde partijen overhandigen. We zullen je er enkel nieuws met betrekking tot Fitway op sturen en je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven.